Lid worden

Wat krijg je voor 90 euro per jaar?

  • Behartiging van de belangen van de leraren in het primair en voortgezet onderwijs
  • Inclusief rechtshulp bij vragen of problemen op uw werk
  • Faciliteiten op de website
  • Maandelijks de LIA-nieuwsbrief
Meld je nu aan

Laatste reacties

LIA staat achter de staking in het primair onderwijs op 12 september 2018

Wat moet u doen als u wilt staken?
LIA raadt u aan om zo snel mogelijk aan uw bestuur kenbaar te maken dat u wilt gaan staken. LIA heeft, zoals u weet, geen stakingskas. Daarom is het voor u als LIA-lid niet nodig om u bij ons te registreren. Wel staan we u graag met raad en daad bij. Mocht u vragen hebben, stuur een mail naar info@lerareninactie.nl .

Waar?
De demonstratie begint om 11.30 uur op het Wilhelminaplein in Rotterdam (verzamelen) en gaat om 12.00 uur via de Erasmusbrug naar het park bij de Euromast, waar om 13.30 uur een korte manifestatie zal zijn (op de Kievitsweide). 

Waarom is LIA niet betrokken bij het PO-front dat de staking organiseert? 
LIA heeft meerdere keren aangegeven graag aan te sluiten bij het PO-front, maar daar stonden de partijen die het PO-front vormen niet voor open, ook niet na het opstarten van de PO-tak van LIA. Wel gaf PO in actie aan de steun van LIA zeer te waarderen. LIA heeft die steun toegezegd en dat zullen we ook blijven doen. Let daarom goed op de steun van LIA woensdag in Rotterdam! 

PO en VO samen?
 LIA wil ervoor waken dat PO en VO tegen elkaar worden uitgespeeld. Er moet meer geld worden vrijgemaakt voor het gehele onderwijs, om zodoende te komen tot een eerlijk salaris, een lagere werkdruk en meer tijd voor kwaliteit. De actie van het PO-front is voor LIA een eerste stap richting een onderwijsveld waarin het primair en voortgezet onderwijs samen optrekken, met een gelijkwaardig salarishuis en een gezamenlijke CAO. Een duidelijke eerste stap naar een krachtige stem van een krachtige beroepsgroep. 


LEES REACTIES  en/of  REAGEER ZELF