Lid worden

Wat krijg je voor 90 euro per jaar?

  • Behartiging van de belangen van de leraren in het primair en voortgezet onderwijs
  • Inclusief rechtshulp bij vragen of problemen op uw werk
  • Faciliteiten op de website
  • Maandelijks de LIA-nieuwsbrief
Meld je nu aan

Laatste reacties

2012-05-06 LIA op Twitter

05-06-2012
Met inmiddels 700 leden uit het voortgezet onderwijs is LIA de kinderschoenen ruim ontgroeid. We kunnen best stellen dat de invloed van die 700 leden ook vele malen groter is dan op grond van dat aantal verwacht zou mogen worden. Er wordt naar ons geluisterd, sommige strijdpunten van LIA worden door anderen overgenomen en de leraren en hun vertegenwoordigers zijn eindelijk in beweging gekomen.

Toch is het nog lang niet genoeg. Kijk maar hoe de actiebereidheid weer als sneeuw voor de zon is verdwenen, nu de cao-onderhandelingen op een fiasco dreigen uit te lopen. Leraren komen niet graag voor zichzelf op, hoe goed dat ook is voor de onderwijskwaliteit (het beroep moet aantrekkelijk zijn voor goede nieuwe mensen, willen we het lerarentekort oplossen).

Het is duidelijk dat we meer leden nodig hebben om aan de cao-onderhandelingstafel te kunnen aanschuiven. LIA gaat daarom de komende tijd meer aan ledenwerving doen. We gaan de pers weer bestoken met ons verhaal en we zijn druk bezig ervoor te zorgen dat we gewoonweg niet meer geweigerd kunnen worden aan de onderhandelingstafel.

LIA gaat vanaf nu dan ook ook meer gebruik maken van Twitter. We hopen dat onze leden en andere volgers op Twitter de berichten willen doorsturen, beantwoorden en retweeten.  Zo hopen we meer mensen te kunnen bereiken en meer leraren op LIA attent te maken. Klik daarvoor dus de groene Twitter-link op onze homepage aan.

Ga LIA ook volgen op Twitter en wijs anderen erop. Het voortgezet onderwijs heeft de hulp van LIA hard nodig en LIA heeft meer leden nodig om die taak met nog meer invloed uit te kunnen voeren.

Laten we met elkaar proberen nog dit schooljaar de mijlpaal van 1000 leden te halen. Voor minder dan een tientje per maand bent u al lid van LIA en heeft u meteen een goede onderwijs-rechtsbijstandverzekering.

LIA: Eigenwijs in onderwijsland.

Tot slot is hier nog een LIA-tweet van een paar dagen geleden:
@Borisham : Kunduz-akkoord,  grote klasse of grote klassen? lerareninactie.nl #werkdruk